Oameni, Evenimente, Povesti, Ghid

Alexandra Ușurelu live la Ploiești, un concert sub imperiul emoțiilor

607 0

Artista va susține un concert extraordinar, sâmbătă, 23 noiembrie 2019, la Casa De Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

Va fi un concert în care cele mai puternice idei sunt cântate în cele mai delicate sonorități.

Melodii nemaiauzite, o atmosferă sublimă și un imperiu al emoțiilor este ceea ce promite vocea care trasează pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească, ale cărui concerte sunt de neratat.

Alexandra Ușurelu este singura artistă indie din România ce a devenit mainstream propunând publicului său mai multă muzică și mai puțin marketing. Cu adevărat unică în România, a devenit în scurt timp o artistă emblematică în peisajul muzical grație naturaleţei sale şi a versurilor influente, scrise fără niciun compromis.

A avut colaborări cu nume importante din industria muzicală românească, precum: Trupa Vunk, Mircea Vintilă, Mircea Rusu, Walter Dionisie, Bobby Stoica, dar și cu Mariano Castro, pianistul argentinian al trupei de succes internațional Narcotango, nominalizată de două ori la premiile Latin Grammy.

Actorul Marius Manole mărturisea despre Alexandra: „Îmi place cum există, îmi place discreția cu care își face loc în lume. Muzica ei mi se potrivește perfect. Alexandra Ușurelu e un om care adună energiile pozitive, le dă glas și îi face pe oameni puțin mai fericiți.”

Distinsă în concertele sale, în care cele mai puternice idei sunt cântate în cele mai delicate sonorități, Alexandra Ușurelu pregătește momente splendide pentru scena din Ploiești, într-o producție aparte de concert, așa cum şi-a surprins de fiecare dată publicul.

Mereu dedicată publicului său şi mereu spirituală, Alexandra Uşurelu declară: ”Cele mai frumoase locuri în care eu am călătorit au fost sufletele oamenilor care mi-au arătat iubire. I-am recunoscut întotdeauna după zâmbet, la concertele mele. Mie cel mai mult îmi place să cânt, iar la finalul acestui an voi porni la drum cu melodii nemaiauzite, care sper să-și găsească locul în sufletul publicului meu. Eu cel mai des simt că muzica ne dă ocazia să facem din lumea noastră interioară un orizont blând și senin, un loc în care nu ne simțim niciodată singuri. Sufletul ascultătorilor mei este locul meu fabulos. Pentru mine, acesta este cel mai frumos loc în care m-aș putea afla.”

Biletele la concertul extraordinar din 23 noiembrie se găsesc AICI. (https://bit.do/AlexandraUsurelu_Ploiesti)

Un concert marca Indie Advertising si promovat de Sublime Romania

Partener media local: Ploiestii

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.