Oameni, Evenimente, Povesti, Ghid

Cronica unui succes anunțat: „Flautul fermecat”, la Teatrul de Animație Imaginario

160 0

Puneți împreună un libret care l-a făcut celebru pe autorul său, bavarezul Emanuel Schikaneder, muzica genialului W.A. Mozart și o echipă de actori al căror talent a fost confirmat de-a lungul timpului de numeroase premii la festivaluri din țară și din străinătate coordonată de un regizor, Toma Hogea, la fel de galonat, și vă veți face o imagine despre ce v-a pregătit Teatrul de Animație IMAGINARIO.

Cel mai recent spectacol al teatrului ploieștean, Flautul fermecat, va avea premiera vineri, 23 noiembrie, de la ora 18.30, în sala Teatrului de Animație IMAGINARIO, unde sunt așteptați spectatori de toate vârstele, care îi vor putea aplauda pe Cătălin Bucur (Tamino), Lăcrămioara Bradoschi (Tamina, Dragonul), Costel Dobrescu (Papageno), Mihaela Mardare (Papagena), Nelu Neagoe (Monostatos), Mihaela Rus (Regina Nopții), Lucian Orbean (Sarastro, Dragonul), Paul Niculae (Sacerdotul, Dragonul), Ana Maria Orbean (Negurițele, Spiridusii), Lizica Sterea (Negurițele, Spiridușii), Ioana Roșu (Neguritele, Spiridusii), Diana Uță (Spiridușii, Dragonul), Cătălin Radulescu (Spiridușii, Dragonul).

Pe lângă distribuție, libret și coloana sonoră, scenografia Alinei Herescu și coregrafia Corinei Aldea, spectacolul se mai bucură un atu important. Este vorba despre regizorul piesei, Toma Hogea, care are la activ numeroase premii, de la cel pentru regie artistică, obținut la Volgograd, în Rusia cu spectacolul Rază de soare, la Premiul pentru cel mai încântator spectacol, obținut la Festivalul Mondial de Teatru de Păpuși din Praga.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.