Oameni, Evenimente, Povesti, Ghid

Distractie cu dinozaurii la AFI Ploiești

656 1
Distractie cu dinozaurii la AFI Ploiești

Dinozaurii se întorc la AFI Ploiești în weekendul 10-11 Martie (Sâmbătă și Duminică).

Vizitatorii sunt invitați să urmeze pașii de dinozauri pe care îi vor descoperi de la intrările principale ale mall-ului și care îi vor conduce până la reptilele preistorice. Pe parcurs, vor întâlni check point-uri (ciuperci uriașe) care le vor confirma că sunt pe drumul cel bun.

Cei care vor să rămână cu o amintire vor avea la dispoziție un panou de fotografie, unde se pot fotografia cu telefonul, cu un zâmbet de dinozaur. Și, cum am evoluat la era digitală, cei care vor posta pe pagina personală poza cu hastag #AFIPloiesti #DINOParcRasnov vor primi cadou un voucher de reducere la intrarea în Dino Parc Râșnov și un voucher de reducere la câteva magazine din mall AFI Ploiești.

Cele mai interesante enciclopedii și volume despre descoperirea, viața și extincția dinozaurilor le-am găsit  la Librăria Cărturești Ploiești. la parterul AFI Ploiești, intrarea Iris.

În ceea ce privește dinozaurii, niciun om de pe pământ nu a văzut un dinozaur viu! Aceste animale considerate, azi ciudate, au trăit cu mult înainte de apariția primilor oameni. Dinozaurii au fost un grup de reptile, care au trăit pe Pămant cu mai mult de 160 de milioane de ani în urmă. Au dispărut acum circa 65 de milioane de ani.

 

 

One Comment

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.