Oameni, Evenimente, Povesti, Ghid

Ghici câți angajați are firma care va executa marcajele rutiere în Ploiești?

878 0

Primarul orașului, Andrei Volosevici , anunta ieri pe Facebook:

„La 10 august 2021, voi semna contractul pentru execuția și întreținerea marcaje rutiere în municipiul Ploiești.Câștigătorul licitației organizată de municipalitate este compania M.I.R.A. International, iar contractul este în valoare de 1.131.150,00 lei fără TVA, având termen de valabilitate până la 31.12.2021. Menționez faptul că, astăzi, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Ploiești, a fost votată rectificarea bugetară în vederea suplimentării sumei alocate pentru obiectivul Marcaje rutiere”.

La o simplă căutare pe google am găsit câteva date despre câștigătorul contractului pentru execuția și întreținerea marcaje rutiere în municipiul Ploiești, firma  COMPANIA M.I.R.A. INTERNATIONAL SRL (http://companiamira.ro/) care se laudă pe siteul propriu  dețin „Soluția Completă pentru marcaj rutier și semnalizare rutieră din regiunea ta„.

Iata ce am gasit pe site-ul https://termene.ro.

Firma COMPANIA M.I.R.A. INTERNATIONAL SRL din județul ARGES, CUI 24588359, a fost înființată la data de 13 octombrie 2008 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4211 – Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor . COMPANIA M.I.R.A. INTERNATIONAL SRL este una dintre cele 48 de firme cu CAEN 4211 din ARGES.

Are 1 punct de lucru în GEAMANA.

În anul 2020, COMPANIA M.I.R.A. INTERNATIONAL SRL a raportat o cifră de afaceri de 2.111.219 RON cu un profit de 605.810 RON și un număr de 7 angajați, după 12 ani de activitate.

Acum rămâne  vedem  și cum se vor aplică marcajele rutiere în Ploiești.

Încă trăiesc cu speranța  totul va fi bine și lucrările pentru marcajele rutiere vor fi la standarde europene, așa cum merită comunitatea noastră.

Sursa foto si text: https://www.facebook.com/volosevici, https://termene.ro., http://companiamira.ro/.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.