Oameni, Evenimente, Povesti, Ghid

Masha și Ursul vin la AFI Ploiești!

2.68K 0
Masha și Ursul vin la AFI Ploiești!

Ploieştii.ro  vă invită vara aceasta la AFI Ploiești unde simpatica Masha vine în vizită!

Si ea nu vine singură, ci alături de cel mai bun prieten al ei, Ursul. Pentru aproximativ o lună, cei doi poposesc la AFI Ploiești, unde îi așteaptă pe micuți cu o mulțime de activități distractive, inspirate de lumea lor magică!

Vino cu micuțul tău la expoziția interactivă din AFI Ploiești și bucurați-vă împreună de surprizele care vă așteaptă în spațiul special amenajat de la etajul 1. Iată traseul pregătit:

-Casa Ursului – Locul unde începe povestea. Aici, micuții vor fi întâmpinați și vor face poze;

-Grădina – Copiii vor face primul popas în grădină, unde se vor juca pe trambulina în formă de floare. Aceștia se vor întrece în sărituri, iar cei care vor sări cel mai sus și vor atinge beculețele din tavan vor câștiga;

-Copacul distractiv – Veseli și cu chef de joacă, cei mici se vor îndrepta către Copacul distractiv, un copac care îi va învăța să deosebească legumele și fructele printr-un joc captivant;

-Dulapul Mashei – Ursul o îndrăgește foarte mult pe Masha, așa că i-a croit foarte multe rochițe. Aici, fetițele pot proba costumele Mashei, precum și baticurile acesteia. Totodată, copiii vor avea ocazia să se joace cu nisip kinetic.

-Ambulanța – Pentru că e important să avem grijă de prietenii noștri, Lupul îi va conduce pe micuți în Ambulanța lui și îi va învăța cum să acorde primul ajutor.

-Film educativ – La final, copiii vor urmări un film interesant despre albine, prietenele Ursului.

Aventura se va încheia cu mascotele Masha și Ursul, care vor face poze și îi vor distra pe copii. Vino cu piticul tău la AFI Ploiești și descoperiți împreună lumea plină de culoare a eroilor săi preferați!

Intrarea este gratuită, iar înscrierile se fac la Info Desk-ul expoziției, în ziua evenimentului, în intervalul 11:00 – 21:00.

 

„Masha și Ursul” este unul dintre cele mai vizualizate seriale de desene animate, acesta fiind tradus în 25 de limbi și difuzat în peste 100 de țări. Masha este o fetiţă ce trăieşte într-o pădure alături de porcuşorul, capra şi căţeluşul ei.

În aventura plină de peripeţii a micuţei i se alătură Ursul, cu care devine foarte bună prietenă, verişoara ei – Dasha, un pinguin adoptat de urs, vărul din China al ursului, doi lupi care trăiesc într-o ambulanţă, un tigru care a lucrat cu Ursul la circ şi multe alte animăluţe puse pe şotii.

Vă aşteptam cu drag

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.