Oameni, Evenimente, Povesti, Ghid

Protest împotriva poluării la Ploiești

1.7K 0

Aerul otrăvit și indiferența autorităților pe acest subiect îi scot pe ploieșteni în stradă marți, când în oraș este anunțat un mare miting antipoluare.

Organizat de grupul „STOP poluării orașului Ploiești”, care numără pe Facebook peste 6.000 de membri, mitingul este programat în fața Palatului Administrativ, de la ora 17.30., sub deviza „Nu ne mai otrăviți copiii!”, iar printre susținătorii declarați ai acțiunii se numără jurnaliștii de la „Observatorulph.ro”, care au consemnat de nenumarate ori  cazuri de poluare a aerului semnalate de către cititori.

Ploile din ultimele zile în urma cărora străzile Ploieștiului s-au umplut de clăbuci, fapt care, în opinia multor locuitori, demonstrează gradul ridicat de poluare din oraș, au sporit și mai mult iritarea celor care acuză de cel puțin un an autoritățile de indolență, iar agenții economici din industria petrochimică de otrăvirea aerului. În aceste condiții, este de așteptat ca la miting să fie prezenți mai mulți protestatari decât la precedentele acțiuni similare.

Sursa foto: pagina grupului STOP poluării orașului Ploiești

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.