Oameni, Evenimente, Povesti, Ghid

S-au pus in vanzare biletele pentru a VIII-a editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu din Ploiesti

791 0

In perioada 6–11 noiembrie, Teatrul Toma Caragiu Ploiesti, Primaria Municipiului Ploiesti si Asociatia Culturala Viitor Art organizeaza cea de-a opta editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu.

Si anul acesta selectia spectacolelor va multumi cu siguranta toate gusturile spectatorilor ploiesteni avizati. Anul trecut, la inceperea efectiva a Festivalului, biletele pentru majoritatea spectacolelor erau vandute de cateva zile iar multe din spectacole s-au jucat cu casa inchisa.


 

Programul festivalului cuprinde, pe langa spectacolele de teatru, lansari de carte, concerte, spectacole stradale, ce se vor desfasura in diferite locatii culturale, dar si in spatii neconventionale: pe scena Teatrului „Toma Caragiu”, in sala Teatrului de Animatie pentru copii si tineret „Imaginario”, in sala Casei de Cultura a Sindicatelor Ploiesti, in sala Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiesti, la Beraria Teatrului, in showroomul BMW Proleasing Motors Ploiesti, pe esplanada Palatului Culturii.

Spectacolele invitate apartin unor teatre si companii de prestigiu din tara si din strainatate: Teatrul Nottara Bucuresti, Teatrul National „Lucian Blaga” Cluj-Napoca, Teatrul „George Ciprian” Buzau, Teatrul de Comedie, Teatrul Odeon, Teatrul Excelsior Bucuresti, Teatrul „Eugene Ionesco” Chisinau, Teatrul Metropolis, NUC Teatre Company (Spania), Fi-Solo Company (Franta), North of Impact Theatre Company (Republica Macedonia).
Ca si in anii precedenti, festivalul va invita la intalnirea cu artisti de renume ai scenei romanesti: Andrei Serban, Florin Piersic Jr., Marcel Iures, Horatiu Malaele, Gigi Caciuleanu, George Mihaita, Felix Alexa, Victor Ioan Frunza, Catrinel Dumitrescu, Bebe Cotimanis, Ada Milea, Marius Mihalache, Aurelian Temisan, dar si cu tinere talente ale noilor generatii de creatori de teatru.

Biletele pentru spectacolele din festival, ale caror preturi variaza intre 20 si 50 de lei, pot fi achizitionate atat de la Agentia de bilete a Teatrului „Toma Caragiu” (tel. 0244.522.774, e-mail agentiadebilete@teatruploiesti.ro), cat si on-line.

Organizatorii pun la dispozitia publicului si abonamente de acces la sase reprezentatii din programul Festivalului, la alegere, la pretul de 220 lei.
Sunteti asteptati sa va bucurati de teatru, la cea de-a opta editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu!

Un eveniment Made in Ploiesti recomandat de Ploiestii.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.