Oameni, Evenimente, Povesti, Ghid

Turneul Național „Smiley_Omul”, două concerte Sold-out la Ploiești

193 0

Cele două evenimentele vor avea loc la Casă de Cultură a Sindicatelor, duminică 10 și luni 11 noiembrie și toate biletele s-au vândut deja.

Smiley vine la Ploiești cu  „Smiley Omul”, cel mai mare turneu național susținut de un artist român.

Supercunoscutul artist Smiley isi ia muzica, sufletul si “cea mai tare trupa din sud-estul Europei” si porneste in cel mai mare turneu national sustinut de un artist roman. 15 orase adunate in mai bine de 45 de ore de muzica live, peste 50 de oameni in echipa, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitati surpriza si acces #liberlaemotii, toate sub numele Smiley Omul.

 Intr-o lume in care suntem incurajati sa devenim roboti, sa fii om devine din ce in ce mai greu. E greu sa admiti ca esti asa cum esti, ca ai limitari, ca zilele nu-ti sunt mereu la fel, ca tu ca om esti supus schimbarii si evolutiei, de fapt. Turneul asta este despre si pentru oameni, cu emotiile, cu bucuriile, cu starile de tot felul, pentru ca noi, in esenta, asa suntem”, povesteste Smiley.

 Turneul national a debutat la final de octombrie, pe 29 octombrie, la Pitesti, in orasul natal al lui Smiley, la Sala Sporturilor si va continua pe 30 octombrie la Buzau, la Sala Sporturilor, pe 5 noiembrie la Constanta, la CCS, pe 7 noiembrie la Galati, la Sala Sporturilor, pe 10 noiembrie la Ploiesti, la Casa de Cultura a Sindicatelor, pe 12 noiembrie la Brasov, la Sala Sporturilor, pe 13 noiembrie la Targu Mures, la Sala Polivalenta, pe 18 noiembrie la Cluj, la Sala Polivalenta, pe 19 noiembrie la Timisoara, la Sala Sporturilor, pe 20 noiembrie la Arad, la Sala Sporturilor Victoria, pe 25 noiembrie la Craiova, la Sala Sporturilor, pe 10 decembrie la Bacau, la Teatrul de vara, pe 11 decembrie la Botosani, la Sala Polivalenta, pe 12 decembrie la Iasi, la Sala Polivalenta si se incheie pe 21 decembrie la Bucuresti, la Sala Polivalenta.

Recomandat de Ploiestii

         

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.