Oameni, Evenimente, Povesti, Ghid

Un parapsiholog la Ploiești

476 0

În perioada 26.07.2019 – 29.07.2019 s-a desfășurat la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova, Campania Națională Umanitară PRIN RECALIBRAREA FIINȚEI. Campania este inițiată de dl. Mihai Lucian, psiholog, parapsiholog, teolog, scriitor și are ca scop educarea populației, ajutarea copiilor și a bătrânilor abandonați, precum și repararea bisericilor.

Cartea sa, ,,Recalibrarea ființei – Cine ești tu?”, volumul 1, apărută la ed. Dharana, București, 2018, este suportul cursului său de dezvoltare personală, spirituală, care propune o metodă de educare și vindecare a ființei umane văzute din cele trei perspective: spirituală, trupească și energo-informațională. Metoda a apărut ca o concluzie în urma căutării de soluții pentru ameliorarea suferinței sufletești și trupești a omului, după studierea de către dl. Mihai Lucian a domeniilor psihologie, parapsihologie și teologie. Vindecarea se realizează prin identificarea și îndepărtarea cauzei spirituale a apariției bolii. Aceasta presupune mai multe etape: conștientizarea cauzei spirituale (delimitarea binelui de rău), acceptarea (asumarea) greșelii spirituale și transformare prin inlocuirea programelor mentale greșite cu unele corecte pentru ființa umană în sens spiritual.
Ființa umană pentru a avea o viață împlinită, fericită, spune dl. Mihai Lucian, are nevoie să învețe să trăiască în Credință, Iubire, Iertare, Recunoștință, Integritate și Disciplină. Acestea sunt valorile care vin de la Dumnezeu și care se cer descoperite de Om.
Cartea conține o prezentare a celor 10 porunci (Decalogul), cât și a Sfintelor Taine Bisericești aducând astfel o clarificare a ceea ce înseamnă bine sau rău în sens spiritual. Sensul vieții este o viață fericită în lumina binelui, dacă viața este trăită după Legile Divine în ,,MODUL DE VIAȚĂ CU DUMNEZEU INAINTE DE TOATE”.
Așteptăm cu interes la Ploiești următoarele doua volume anunțate de dl. Mihai Lucian care îl vor continua pe acesta și îi urăm succes în campania sa de ajutorare a semenilor!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.