Oameni, Evenimente, Povesti, Ghid

Zooming Christmas-Unul dintre cele mai așteptate concerte de Crăciun!

821 0

Zooming Christmas va avea loc la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiesti, vineri, 20 decembrie 2019, de la orele 19:00

Un show la superlativ, un spectacol mult iubit de către public, care a ajuns la a 4-a ediție. Concertul iși dorește să aducă bucuria venirii sărbătorilor de iarnă, să unească dorința copiiilor de a cânta în fața publicului și a celor dragi alături de o echipă de muzicieni profesioniști. Un spectacol greu de realizat ce necesită timp, dăruire și sacrificiu, dar care este recompensat prin ropote de aplauze, zambete, râs in hohote și lacrimi de fericire.
Zooming Christmas…un concept creat de către Zoom Trio.
Un concert unic născut din dorința pianistului Cristian Duca, profesor al Colegiului de Artă “Carmen Sylva”. Această dorință a pornit de la ideea de audiție muzicală a clasei sale de pian. O audiție mai specială în care elevii săi să cânte alături de oameni profesioniști. Încântați de idee, colegii săi, membrii Zoom Trio: Andrei Frîncu – contrabass/chitară bass și Relu Despa – Tobe/Percuție, au decis sa facă posibilă această dorință. De la an la an dorința crește…Zoom Trio se transformă în Trupa Zoom alăturându-se noi membrii: Lacramioara Bradoschi – voce, Leonard Stoica – tobe/percutie, Zefir Brezeanu – saxofon/clarinet, Lucian Duta – vioara.
Și în acest an, echipa Zoom, alături de multi invitați surpriză vă vor dărui multe momente dintre cele mai variate și emoționante.
Vă așteptăm să vă bucurați alături de Trupa Zoom!
Pentru rezervări sau informații: Mesaj privat – Cristian Ducacristiducamusic@gmail.com / 0722143198
Recomandare Ploiestii

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.